Снимка pixabayКриминалисти от полицейското управление в Шумен установиха извършител на кражба на раница

...
Снимка pixabayКриминалисти от полицейското управление в Шумен установиха извършител на кражба на раница
Коментари Харесай

Хванаха крадец на раница с пари и лични документи

Снимка pixabay

Криминалисти от полицейското ръководство в Шумен установиха извършител на кражба на раница с пари и персонални документи, осъществена на 14 октомври, съобщи вести.бг.

Около 00.30 часа незнаен направил кражба на раницата на 43-годишна жена на бул. " Велики Преслав " в града, в която имало портмоне със сумата от 300 лв., 200 евро, персонални документи и други движимости.

Издирвателните дейности дали резултат и на 1 ноември след взаимни дейности със чиновници на полицейското ръководство в Дългопол задържаха причинителя - 25-годишен гражданин на село Партизани.

Изяснено е, че арестуваният е създател и на още две обири - на мобилен телефон от казино в Шумен и на дамска чанта с мобилен телефон, три банкови карти от лек автомобил Фиат Пунто в града.

Случаят е докладван на прокурор от РП- Шумен. Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен, с разпореждане на прокурор му е наложена мярка " задържане под стража " за период до 72 часа. Мъжът е престъпно проявен и е в изпитателен период на условна присъда за кражба.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР